ONZE MISSIE

Meer dan alleen samen sporten

Tijdens onze events kijken we naar elkaar om, helpen we elkaar en zorgen ervoor dat iedereen zijn, of haar beste been kan voorzetten. Want wanneer iedereen in zijn krachtstaat, is het team het sterkst. We zijn toegewijd om de sportieve missies die we aangereikt krijgen, te behalen. Niet geheel toevallig is de match met de kernwaarden van het Korps Mariniers: Verbondenheid, Kracht en Toewijding.

Verwacht het onverwachte

De maatschappij is tegenwoordig continu in transitie; zo verandert de wijze hoe we met elkaar communiceren, hoe we met elkaar omgaan en hoe we ons tot elkaar verhouden. Alles gaat snel, is vluchtiger en vernieuwingen worden razendsnel geadopteerd. Als je bij wil blijven, mee wil doen en je plek in de maatschappij wil behouden, lijkt alles continu anders te moeten.

Mentaal wendbaar en weerbaar

Een manier om je daartegen te wapenen, is door de kracht en de veiligheid van een gemeenschap te zoeken en je ermee te verbinden. Daarnaast kan je je wapenen door je wendbaar en weerbaar te maken. Je klaar te maken voor iedere verandering, daar open voor te staan en erin mee te kunnen bewegen.

” It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent. It is the one that is most adaptable to change. “
[ Charles Darwin ]

WANNEER JE DEELNEEMT AAN MEET THE MARINES, LEER JE JE GRENZEN KENNEN EN ERMEE OMGAAN. JE ERVAART TEAMGEVOEL EN DE KRACHT VAN SAMENWERKING. JE ZET JE VOOR 100% IN. VOOR JEZELF ÉN VOOR JE TEAM.

Je wordt bij ons getraind door instructeurs die in het verleden hun sporen bij het korps mariniers verdiend hebben. En, net zoals jij het beste van de instructeurs mag verwachten, verwachten de instructeurs ook het beste van jou! Meedoen betekent commitment, je grenzen te verleggen door je voor 100% te geven en het beste uit de teamleden te halen.


Programma’s

Marketing Communicatie

Gjalt

Kamp-adjudant

Shirley


Toko

Raymond


Jeugd

Bert


MVA

Wesley

Hoofd-instructeur

Ivo


Drill-sergeant

Irma


Hoofd Medic