Goede voornemens zijn gemakkelijk te maken maar o zo lastig vol te houden. Onze events kunnen je helpen om het vol te houden omdat je er simpelweg voor moet trainen.

Wanneer je de 79 km van de walk4freedom wilt volbrengen moet je van te voren voldoende wandel kilometers maken. Wandelen is één van de beste manieren om af te vallen omdat het een langdurige verbranding kent. Het vraagt tijd en de meesten onderschatten het.

De 24h – Marines Experience waar je op drie verschillende niveaus aan kunt deelnemen. 24 uur met je team in de weer. Sporten, opdrachten uitvoeren en heel weinig slaap. Ook hier is het het beste om van te voren bootcamplessen te volgen, regelmatig hard te lopen en wanneer je met een groep gaat samen te trainen.

Als laatste de 48h – Marines Challenge. Het zwaarste wat je überhaupt in Nederland en misschien wel in Europa kunt doen. Hiervoor moet je trainen en het één en ander moeten laten. Finishen is geen vanzelfsprekendheid en je wordt genadeloos met jezelf en je angsten en/of onzekerheden geconfronteerd.

Kortom drie mooie events die je voor jezelf als doel kunt stellen en waarbij je je goede voornemens kunt inzetten. Laat ons weten of dat je er bij bent.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Categorieën
    1. Kleine maar zo te lezen groot hoor. Ik wens je een hele mooie tocht straks. Top vrouw

    2. Alleen het antwoord op vraag 9 heeft een ander antwoord, want JA Saskia is een powervrouw!!!, want er zijn weinig…

    3. Wat een ongelofelijk heftig verhaal Laura. Ik wist dat je uit Ruwanda komt maar niet hoe dat vertrek er heeft…