TEAMBUILDING

4 / 8 / 12 uurs

Vanuit onze mariniersachtergrond weten we dat de ware aard van mensen vaak pas bovenkomt als het (fysiek) wat ongemakkelijker wordt. Daarom combineren we tijdens onze teambuilding fysieke elementen met het gezamenlijk oplossen van problemen.

Samen over de hindernisbaan terwijl je groepsmateriaal mee moet nemen én twee personen uit de groep geblinddoekt zijn. Wie pakt nu de leiding? En wie bekommert er om zijn geblinddoekte buddy?
Zo gaan we op een militaire (maar menselijke) wijze aan de slag met jouw team.

Deze teambuilding wordt ervaren als een erg leuke maar effectieve manier om elkaar (beter) te leren kennen.

24H+

Navigeren bij duisternis, slapen in een militaire boogtent en op onverwacht moment je slaapzak uit omdat het kamp wordt aangevallen.

Wil je écht impact maken met je team? Wil je een unieke ervaring die men nóóit meer vergeet? Met een Meet the Marines teambuilding van 24 uur ben je hiervan verzekerd.

LEIDERSCHAPSTRAINING

Voor aanvang leggen we aan de deelnemers een aantal leiderschapsstijlen voor en vragen hen wat voor type zij zijn. Hier zien we vaak sociaal gewenste antwoorden over wie ze graag willen zijn of denken te zijn. In ons programma weten we tot de kern te komen en de buitenste laag af te pellen. Verrassend is dan om te ervaren wie ze daadwerkelijk zijn. Een mooie start om te komen tot wie ze willen zijn. Wij houden de deelnemers een spiegel en worden geconfronteerd met het gedrag wat ze laten zien.

8 / 12 uurs

Welke leiderschapsstijl heeft jouw voorkeur? En wat voor type leiderschap komt er kijken bij bepaalde situaties? Tijdens een 8- of 12 uurs leiderschapsprogramma gaan we op een praktische manier aan de slag met leiderschap, eventueel voorafgegaan aan een theoretisch deel. Tussen de onderdelen door evalueren we als groep het getoonde leiderschap. 

24H+

De ervaring leert dat de ware aart van mensen boven komt wanneer de omstandigheden lastiger of wat minder comfortabel worden. Dít zijn dan ook de momenten dat men de meeste groei doormaakt. Op een 24 uur van Meet the Marines creëren we in een veilige omgeving bewust dit soort momenten. Erachter komen in wat voor gedrag jij terugvalt in moeilijke situaties (en hoe hiermee om te gaan) is van onschatbare waarde voor jouw verdere ontwikkeling.

Verandertraject en/of cultuuromslag

De wereld om ons heen verandert voortdurend en de enige constante ís verandering. De geschiedenis leert ons dat toonaangevende bedrijven die onvoldoende evolueerde het uiteindelijk niet gered hebben.

Veranderen, nieuwe strategieën implementeren en een cultuuromslag bewerkstelligen zijn doorgaans geen populaire thema’s onder collega’s. Daarom is het van belang om jezelf vooraf goed af te vragen wat je wilt veranderen, wat je met de verandering wilt bereiken, welke weg je daarvoor gaat bewandelen en wat je strategie is.

Veranderen betekent ook durven te benoemen wat niet uitgesproken wordt en de vinger op de zere plek leggen. Wat ons betreft, begint verandering aan de top en ligt daar het succes. Leiderschap en veranderen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en als leidinggevende krijg je datgeen wat je zelf laat zien.

Meet the Marines is bij uitstek de partner die je bij deze verandering kan ondersteunen. Als geen ander zijn we opgeleid om in een wisselende omgeving, wisselende omstandigheden en met beperkte bemiddelen ons doel te bereiken. Verandering en creativiteit zit in ons DNA en als geen ander weten we ons aan steeds veranderende omstandigheden aan te passen.

Graag denken we met jullie mee en ondersteunen we ook jouw organisatie bij een verandertraject of cultuuromslag. Door contact op te nemen zet jij de eerste stap in de nieuwe richting!”

MAATWERK EVENEMENT

Ieder bedrijf, sportclub of vriendengroep is uniek en heeft haar eigen wensen en daarom leveren wij voornamelijk maatwerk oplossingen. We kunnen terecht op verschillende locaties met verschillende mogelijkheden voor variërende groepsgrootten. We zijn in staat om een militair kampement te bouwen waar 400+ deelnemers (meerdere dagen) kunnen overnachten. Ook is het mogelijk om naar u toe te komen en bij u op locatie een programma te verzorgen.

Het motto van elke marinier luid “Qua Patet Orbis”, ofwel “zo wijd de wereld strekt”. We laten ons daarom niet zomaar tegenhouden en denken graag met u mee om samen het ultieme bedrijfsuitje/teambuilding/sportevenement vorm te geven.

Veel gestelde vragen

Er zijn mensen in het team met blessures/mensen zijn niet fit genoeg om deel te nemen aan een bepaald onderdeel uit het programma. Kunnen ze wel deelnemen?

Dit zullen we vooraf bespreken en afhankelijk van de blessure zullen we daar een oplossing voor bedenken. We zullen er altijd naar streven om iedereen zo veel mogelijk deel te laten nemen en op een andere manier een bijdrage te kunnen laten leveren aan het team. In vrijwel alle gevallen vinden we hier een passende oplossing voor.

Waar vinden jullie evenementen plaats?

We hebben verschillende locaties waar we terecht kunnen. Deze bevinden zich veelal in de omgeving van Rotterdam. Een programma op locatie behoort ook tot de mogelijkheden!

Verzorgen jullie ook catering?

Ja, onze programma’s zijn “all-inclusief”. Afhankelijk van de duur van het programma verzorgen we ook maaltijden.

Wat voor tarieven hanteren jullie?

Het tarief per persoon is afhankelijk van verschillende factoren zoals locatie, datum, groepsgrootte en type programma. Na een vrijblijvend gesprek ontvangt u een offerte voor een programma.